Praktik

Det var intressant på praktiken idag måste jag säga. Underligt att gå med sjuksköterskan istället för att springa runt med undersköterskorna som man alltid gjort. Verkligen helt andra arbetsuppgifter, ok det visste jag men det blev så konkret nu när man kom ut som sjuksköterskestuderande. Shit va jag har mycket att plugga också...så mycket att jag har låst mig totalt och inte kan läsa alls.. Jag gör så ibland när jag blir för stressad. Ska försöka beta av ett moment i taget, seminarium på måndag, tenta inlämnad torsdag, nytt seminarium veckan därpå och ny hemtenta inlämnad då också. PUST! Helt färdig nu. Cyklade på mitt nya vrålåk till praktiken idag, gick väl hyfsat fast jag vinglade nog en hel del i början..haha herregud va det var längesen jag cyklade. Måste köpa cykelbelysning pronto innan jag får böter. Det blir ju inte direkt ljusare på morgonen framöver. Har också kommit fram till att jag ska klippa lugg igen nu när sommaren är över och rakpermanenta igen. Måste få tag på Melinda och boka en tid.

Jag och megarepan

Har lyckats få en jättestor repa på mina glasögon, precis rakt över så att jag liksom måste titta igenom den för att kunna läsa. Jag borde ju ha sett detta komma förr eller senare och tecknat en försäkring på Synoptik men näää..jag tänkte att hemförsäkringen täcker väl tillräckligt. Nu får jag betala 1200kr för ett nytt glas istället för typ 300kr.
Har inte varit allt för konstruktiv idag, mest sprungit runt överallt och undvikit att plugga. Nu på kvällen har jag packat matsäck till lilla loppan som ska på utflykt till skogen i morgon med dagis! Noelle är jätteglad och ser fram emot det. Jag hoppas innerligt att hon inte drar med sig nån fästing hem, tycker att det är ganska läskigt med deras smittspridning. Det blir gummistövlar och byxor innanför strumporna för henne i morgon minsann! Jag ska ha min första dag på praktiken i morgon!  Ska bli jättekul, och så ska jag ju såklart inviga min cykel och hoppas att den håller att cykla på (vetifan om Logan cyklar är så bra kvalité egentligen)... Fick Kängorna jag beställde till Noelle idag men jag fick skicka tillbaka dom och ta en storlek större. SÅ fina är dom!!



Skolan hela dan

Jag är så tröttttttt......Varit på högskolan precis hela dagen och sammanställt vårt grupparbete och haft övningar. Tandborstningsmomentet kom idag...usch! Tycker inte att det är jobbigt att borsta på nån annan, men att nån ska borsta mina tänder...nää. Man får verkligen ett helt nytt perspektiv på hur det är att vara i behov av vård. Idag konstaterade jag också att det inte funkar att köra bil varje dag till skolan, alldeles för dyrt med parkering. Kristian stack och kvällshandlade på Coop och vips hade jag en ny cykel. I vardagsrummet dessutom eftersom den skulle monteras. Ja inte för att jag har nån gammal cykel, har inte cyklat på typ tio år. Undrar i mitt stilla sinne om jag är så lämpad att bege mig ut i Malmötrafiken på två hjul. Men det återstår att se. Cyklas ska det göra, i alla fall när vädret tillåter. Och när jag orkar. Och när jag inte har kjol.




Nope, inget plugg i kväll

Orkar bara inte.. Idag fick vi mata varandra i skolan och i morgon ska vi tvätta varandra..haha..Bra övningar så att man får känna på hur det känns att vara beroende av nån annan men dock lite jobbigt också. Tror att vi har nåt tandborstningsmoment sen också...usch det kommer vara värst av alla övningar. Inget ovanligt som hänt idag, lekplatsen as usual efter dagis med tillhörande motion à la springa efter Theo överallt för annars drar han. Nu kaffe och choklad (fan jag får lugna mig med godiset nu) och Jotex-katalogen. Jag ÄLSKAR att köpa julgrejer!! Har aldrig gjort det innan jag fick barn, men nu när vi brukar ha julafton här så har jag blivit lite besatt haha.. Speciellt mysbelysning och gardiner, måste va lite stämning liksom. Får dock INTE bli för mycket och smaklöst för det är det värsta jag vet. Tror att jag ska beställa dom här fina gardinerna med stjärnor i alla fall!



Det är bara för pappa att klättra efter barnen =)



Åter i Skåne

Vilket underbart väder!! Nästan sommar värme idag ju. Körde hem från Hstad strax efter lunch och trodde att dom små skulle nanna gott i bilen men Theo var på dåligt humör och skrek halva vägen. En stressad mamma fick stanna på Hallansåsen och försöka lugna och det gick efter många om och men. Upppackning, lekplatsen, middag med svärföräldrarna och plugg har varit på agendan denna dag/kväll, men nu känner jag att jag inte kan skriva mer på grupparbetet. Behöver diskutera med övriga i gruppen för att komma vidare. Dessa krångliga lagtexter!! SOL, PSL och HSL.... det snurrar i huvudet nu. Ska som vanligt varva ner med ett varmt bad och i morgon är det tidig uppgång vid 06.00! Noelle är feberfri sen igår tack och lov så det blir dagis i morgon.

Väggdekoration som vi satte upp idag



Höstblåsor?

Noelle har haft hög feber i natt och sa att hon hade ont på tungan så antingen är det en släng av höstblåsor eller så är det bara en vanlig förkylning med förkylningsblåsor i munnen.. ja vad vet jag. Hoppas hoppas hoppas att hon är frisk till måndag för jag har riktigt mycket i skolan nästa vecka.. Så tjatigt med alla dessa infektioner som bara går runt nu, man blir aldrig frisk. Idag har jag shoppat en massa här i Halmstad. Noelle var hemma hos mormor och lekte och jag och Theo gav oss ut en runda på stan. Lyckades smälla nästan 2000kr...ooops! Nä egentligen fyndade jag en massa. Hittade allväders-set till Noelle på Stadium, gummistövlar, fleecetröja på PO.P och lite annat som var till mig. Glömde vagnarna hemma så jag fick låna en sulky av snälla Erika så att jag kunde ta med Theo ut. Hade ju inte direkt funkat att BÄRA runt 12kg en runda i stan..min rygg är redan totalt utsliten. Hoppasa att min prinsessa blir bättre snart!


Nästa runda baciller

Då var det dags igen, tyckte Noelle var lite varm nu på kvällen och mycket riktigt..38.6 grader visade febertermometern. Fan, hade nästan glömt hur jobbiga dagisbacilluskerna kan va. Hon fick en panodil och sover nu min lilla docka. Tänkte plugga ikväll men hoppar över, ska duscha och lägga mig tidigt denna fredagkväll i Halmstad. Fick min tuberkulosvaccination innan idag, kändes nästan inte alls. Trodde den skulle kännas mer eftersom båda barnen har tyckt att just denna sprutan har varit riktigt obehaglig, men nej...sved lite efteråt bara.

Vilken plugghäst jag är!

Herregud va jag läst idag...och skrivit...och läst ännu mer..och druckit kaffe...och skrivit igen. Har nog suttit och pluggat ungefär sju timmar idag. Jag vill bara känna att jag kommit igång ordentligt med tentorna så man kan slippa känna sig så jävla stressad hela tiden. I morgon är det föreläsning på förmiddagen och så ska jag hinna med att ta tuberkulos vaccinationen som ordinerats av skolan också. Lär bli en hel del springande på UMAS område känns det som. Dagis har planeringsdag i morgon och har stängt, så snälla svärmor kommer upp och passar busungarna på förmiddagen. Senare mot kvällen drar jag och barnen till Halmstad över helgen. Kristian ska iväg och fiska så då tänkte jag att det är lika bra att hälsa på lilla mamma lite. Ska gå och köpa lite höstkläder till Noelle, bla en riktigt bra fleecetröja måste införskaffas. Nä nu ska det badas och sen hoppar jag direkt i säng!

Vill ha denna fina fleecetröja från PO.P!



Bråk dag

..har det minst sagt varit idag. Noelle har varit på krigsstigen hela dagen, antagligen för att hon är trött. Det resluterar till slut i en ännu tröttare mamma som blir irriterad och sur. Nu sover dom små i alla fall och jag tar det lugnt en stund innan mitt pluggmaraton börjar igen. Skrev nog typ tio sidor innan idag, och det är inte hemtentan utan bara seminariet det.... Efter middagen ikväll tyckte barnen att det var kul att dra ut alla mössor, vantar och annat krafs ur garderoben i hallen. Jag har varit själv hemma hela kvällen så jag har haft en del att göra om man säger så. Inga föreläsningar i morgon heller, ska åter igen begrava mig i böckerna här hemma.  Tog förresten celiakiprov innan idag, ska bli spännande och se om jag också har det..




Tack mamma!

Tack till min kära mor som körde från Halmstad tidigt igår morse och tog VAB med barnen så att jag kunde gå till skolan. Gårdagen började riktigt illa, Kristian vaknade av samtal från flera grannar som ringde och berättade att nån gjort inbrott i hans firmabil. Rutan hade dom krossat med järngrejen som man torkar fötterna på utanför porten och sen hade dom tagit hans gps (inte så bra gjort att lämna den i bilen även om den var gömd) och ett dyrt mätinstrument. Skitkul. Noelle vaknade natten mellan sön-månd och då hade hon också fått feber så dom fick stanna hemma båda två och kurera sig. Theo har varit feberfri sen i söndags och Noelle har inte haft feber sen igår, så i morgon blir det dagis igen och jag måste PLUGGA!! Har seminarie igen om en vecka ungefär och två tentor och ett grupparbete på ingång så det är SJUKT mycket. Min räddning i skolan är min fina (?) "muggtermos" som Kristian köpte till mig i nån fiskeaffär tror jag. Riktigt bra att ha med kaffe som håller sig varmt länge dessutom. Den rymmer en hel del också så att jag håller mig vaken i skolan haha... Något som alla studenter borde äga!

Min röda mikrofon...ser i alla fall ut som en =)



Ännu en vecka slut

Theo feberfri hela dagen tack och lov. Hoppas det håller i sig! Herregud vad dom är påverkade av dom nya rutinerna med dagis..dom är så trötta! Noelle har nog aldrig sovit så mycket som hon gör nu. Idag lyxade vi till det lite och hade en riktig söndagsmiddag, oxfilé. Gott! Middagen tillagades av Kristian medan jag försökte trösta två gnälliga barn.



Tidig morgon

Då Kristian var snäll och gav mig sovmorgon i går fick jag återgälda tjänsten tidigt i morse. Noelle sov ganska länge men Theo är alltid uppe i ottan. Fick sitta inne på hans rum och leka en stund för annars lever han rövare och väcker alla direkt. Grått ute och jag har inte mycket energi idag. Ska nog ut på lekplatsen en stund senare ändå och rasta kidsen, hoppas på lite sol...

Snacka om trött morsa...



Innedag

Idag har vi stannat inne precis hela dagen. Eller ja, förutom Noelle och Kristian som i skrivande stund är på kalas. När Theo hade sovit middag var han jättevarm och när jag tempade honom hade han 39,2 graders feber. Det går halsfluss på dagis och jag hoppas att det inte är det han åkt på. Usch! Så jag och Theo fick bli utan kalas idag och stannade hemma och badade och kramades istället. När han blev trött för en stund sen gick han själv in på sitt rum och satte sig i sin fåtölj och väntade på att jag skulle fatta vinken. Min söta plutt!! Det var bara att lägga honom i sängen och säga god natt och sen somnade han direkt. Vi får se hur det blir med dagis i veckan. Har han feber i morgon kommer nog min mamma ner och tar VAB (kristian kan ge henne sin VAB) och stannar måndag-tisdag eftersom jag har viktiga föreläsningar och Kristian är fullbokad med jobb. Det är alltid ett himla pusslande.

Min lille sjukling


Första seminariet..check!

Klarade seminariet från helvetet! Hade själv inte kallat det ett seminarie utan snarare ett rent läxförhör inför klassen när vi blev utpekade och fick redogöra för skitsvåra frågor inför alla..hemskt! Klarade det dock galant för jag hade turen att få lätta frågor, men tyckte synd om vissa andra som inte hade samma tur. Det var många frågor som jag inte hade kunnat svara på. Men nu är det klart i alla fall. Just nu är jag själv hemma och myser med en kopp kaffe, ska försöka hålla mig från chokladen i kväll. Nästa vecka tänkte jag sticka bort till Friskis o svettis och köpa mig ett träningskort, tänkte börja med styrketräning eftersom jag fortfarande har ont i benet. Fördelen är ju att man kan gå och träna när man vill, inte så många pass med aerobic och liknande mitt på dagen. Tänkte att jag går och tränar dom dagarna när vi inte har så många föreläsningar. Måste komma igång igen!!

Skitbra låt, äntligen pallat ta reda på vad den heter =)



Trötta barn..

.. men glada barn idag! En trevlig dag på lekplatsen på eftermiddagen med alla barnens kompisar ute. Börjar nog allt bli lite nervös inför seminariet i morgon trots allt, men jag orkar inte sätta mig och läsa vetenskapliga artiklar nu. Har läst dom några gånger redan och jag hoppas att det ska räcka. Innan idag när jag var på väg hem från Maxi tänkte jag att jag skulle ta ringvägen så att jag kunde testa köra den nya bilen lite snabbare (den är riktigt härlig att köra). Det slutade med att jag tog fel avfart och hamnade i Staffanstorp. Kristian väntade här hemma på mig, han var stressad och behövde bilen så han va inte så glad när jag ringde och rapporterade var jag var. Det är också typiskt mig.








Synd om min lilltå

Seminare i morgon! Första examinationstillfället och nu har jag pluggat färdigt känner jag. Hann med en snabb runda till Maxi också för att inhandla lite nödvändigheter. Igår natt när Theo vaknade och jag sprang halvsovande genom lägenhet slog jag i lilltån i korgstolen i hallen. Hann liksom inte fatta riktigt hur ont det gjorde och när jag tände ljuset för att kolla efter en stund så blödde det ganska mycket. Hade rivit upp en stor bit. Nu sitter jag här med en megasvullen lilltå och kan knappt ha på mig skorna. Typiskt mig liksom. Pratade med barnkliniken tidigare och fick reda på att Noelles värden är näst intill normala nu! Så skönt så jag kan inte beskriva det med ord!! Ska ringa till vårdcentralen också och boka tid så att dom får kolla hennes hb eftersom hon är så trött. Givetvis kan det vara omställningen att jag börjat skolan och dom längre dagarna på dagis som gör att hon är så trött just nu, men jag vill ändå kolla. Mest för att utesluta liksom.

Supergoda glutenfria mandelkakor och salta kex som jag handlade till min docka.



Ingen kreativ bloggare idag

För trött. Pluggat hela kvällen och Noelle har precis varit vaken och jättearg. Kaffet jag skulle dricka har blivit kallt och jag har inga roliga bilder att lägga upp. Dags för ännu en kväll i säng innan tio? Yepp I think so! I morgon nya krafter och nya tag. God natt!



Sängläge

Gick upp kvart i sex i morse så nu är jag riktigt trött. Börjar så smått komma in i studentlivet igen. Barnen kom i säng tidigt i kväll också som tur var, dom blir inte allt för glada av att bli väckta strax efter sex. I morgon blir en lång dag i skolan för mig och en lång dag på dagis för pluttarna. Idag efter skolan passade jag på att köra inom Blomsterlandet (heter dom så?) och köpa en riktigt stor och fin orkidé. Tänker inte berätta för Kristian vad den kostade haha.. så fin! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Kristian ska kolla på fotboll med en kompis så jag håller mig undan, inte riktigt social i kväll känner jag.

Barnen redan i säng

Va trötta barnen var efter dagis idag! Somnade redan kl sex båda två. Jättebra för i morgon är det dags att gå upp redan vid sex på morgonen och dom behöver verkligen få sova ut. Jag gillar inte riktigt det här med så stora barngrupper på dagis, det blir för stökigt och för hög ljudnivå och Noelle har aldrig varit bra på att klara av en sådan miljö under längre tid. Hon blir alldeles för överstimulerad och det behövs inte mycket för att hon ska explodera när det har varit för mycket som hänt under dagen. Så fort hon kommer innanför dörren hemma kommer gråten och jag kan riktigt känna hur mycket hon behöver lugn och ro. Fick i princip tvinga henne att gå och lägga sig idag, hon var SÅÅ arg, och när hon väl var i säng somnade hon på typ tio sekunder. Jag hann knappt säga god natt förrän hon snarkade. Theo var också jättetrött och gnällig, bra att dom sover nu så behöver dom inte vara så trötta i morgon bitti. Hatar att väcka dom tidigt på morgonen! Mina små änglar.

Äntligen fått lite sådär lagom långa naglar och målat med mitt favvo nagellack =)





Söndag igen

Gud va trött jag är! Lugn dag hemma, åskväder och lekplatsen på eftermiddagen. Sen middag med Erica, Borko och kidsen. Full rulle här hemma med fyra barn! Nu är det dags att varva ner och kolla lite på tv innan sängen. Nästa vecka är jag i skolan varje dag, vi har kommit igång nu och det är ganska mycket att läsa. Hoppas min jacka från HM kommer i veckan, jag vill ha den nu! En trevlig helg som gått lika snabbt som det brukar göra. Jag är bara tvungen att lägga upp en länk på underbara parodin på svenska hollywood fruar eftersom jag och Åsa pratade om den igår. Fortfarande lika rolig!



Sushi

Fick ett ryck och körde och hälsade på Åsa-cecilia och Ronny i Bjärred när barnen hade sovit middag. På väg dit köpte vi med oss sushi till oss vuxna (förutom Kristian som köpte en Chinabox). Åsa är en gammal vän från den gamla goda tiden vars barn är lika gamla som Noelle och Theo. Hade en jättetrevlig eftermiddag! Barnen lekte fint, fast Theo har börjat slåss lite på sista tiden så man får passa honom, och till och med Noelle och Leon som bara bråkade sist vi träffades kunde ha roligt ihop. Åsa gör för övrigt supersnygga handavtryck i gips av barns händer och säljer, så om det är nån som är intresserad så kan ni kontakta mig så får ni Åsas nummer. Här nedan har hon gjort ett avtryck av sina egna barns händer när dom håller varandra i handen. Riktigt fint!!








Sååå bra


Rätt storlek!

Äntligen har mina G-star jeans kommit in i rätt storlek! Kristian ska åka och byta dom nu i eftermiddag. Dom gamla töjde sig alldeles för mycket och jag fick byta dom även om dom var använda. Super! Nu får jag inte gå upp ett kg för då kommer jag inte i dom nya.
Igår var förresten dietisten ute på Noelles avdelning och höll föreläsningen om celaiki, så nu vet dom vad dom behöver veta i alla fall. Slarvas det nu så kan ingen skylla på okunskap.  En av lärarna kom fram till mig i veckan och berättade entusiastiskt om att dom minsann skulle få information om celiaki helt ovetandes om att det faktiskt var jag som ordnat det. I eftermiddag blir det nog mest mys med barnen, Kristian lovade Noelle att han skulle handla jordgubbsglass så jag misstänker att det kommer bli en massa gott sen. Jag är så sugen på ostbricka och ett glas vin! Det ska jag fixa i kväll!




En helt vanlig dag

Tidig morgon med trötta barn som inte ville gå upp. Var i skolan till två och sen hämtade jag och Kristian två extremt övertrötta barn på dagis. Middag hos svärmor och sen lekplatsen resten av eftermiddagen. Inget sådär överdrivet intressant att skriva om just idag. Jätteintressanta föreläsningar i skolan, förmiddagen handlade om elimination och efter lunch var det en kort föreläsning om etik. Måste läsa i helgen, det är en del att hålla reda på. Men dock riktigt kul! Nu är det kaffe och Toblerone som gäller =)




Skoldag

Idag ska jag till skolan minsann. Har varit hemma mycket denna veckan. Theo har blivit förkyld igen och det går halsfluss på dagis så vi får se hur denna dagen utvecklar sig. Hans hosta är igång igen, har inte haft besvär av sin förkylningsastma på hur länge som helst, men nu är det dagisbacillerna som attackerar så då är det inte mycket att göra. Beställde en höstjacka från HM igår kväll, skitsnygg på bild hoppas den är lika fin i verkligheten!




Bebis!

Idag fick Katti sin lilla bebis!! Så kul!! Minns hur underbart det är att se sitt barn för första gången..oslagbar känsla! Stort grattis till Katti och Magnus!
Här har det varit lugnt idag. Trodde jag skulle till högskolans välkomstdag, men när jag läste planeringen av dagen kände jag inte mig så sugen. Mest information om bostäder, utlottning av nån cykel osv. Kändes mer givande att stanna hemma och plugga lite. Men guud va jag blir rastlös när jag är hemma själv!! Idag hade jag inte så mycket mer att göra än att läsa några kapitel. Jag har liksom fantiserat om hur mycket jag skulle göra om jag bara fick en timme att ägna åt vad jag vill, och sen får man det och då bara sitter man och glor helt jävla handlingsförlamad.. Har jag fler såna dagar så ska jag ringa och boka tid på Friskis och Svettis och gå och träna nåt som inte gör att jag får mer ont i ljumsken. Tyvärr har jag fortfarande skitont i den så inget joggande här inte. Tog en kopp kaffe hos min kära granne Erica på förmiddagen och sen åkte jag och handlade och pluggade lite. Barnen har varit på strålande humör mestadels av dagen, fler sådana dagar tack! Det är underbart med glada barn!

Nya gardiner i vardagsrummet, tack till min kära mamma som hjälpte mig sy till dom! Blev riktigt fint.





En vanlig eftermiddag

Absolut totalt stillestånd i mitt huvud i kväll. Noll intressant att skriva och barn som vägrar att sova. Dagen har varit bra i alla fall och jag har fått gjort mycket. Glada barn (innan i alla fall) och glass efter maten.







Effektiv småbarnsförälder

Gud va jag fått gjort en massa idag. Pluggat, tvättat, handlat, plockat undan mm.. Kan inte riktigt vänja mig vid att va själv hemma. Rutinerna har liksom satt sig fast och man stressar runt när man inte egentligen behöver det. Ska sätta mig och ta det lugnt en liten stund innan hämtningen på dagis. Sen blir det lekplatsen om vädret tillåter och middag.

Godis

Dyker ner i jättepåsen lösgodis från Hemmakväll och myser. Båda barnen var supertrötta och gnälliga efter dagis, så dagen fortsatte tyvärr i samma anda som den började. Dom somnade redan halv sju i kväll båda två.  Beställt ännu mer kurslitteratur, blir totalt ruinerad, och plockat lite här hemma. Idag när jag hämtade Theo blev han alldeles överlycklig när han såg mig och Noelle i fönstret för att sekunden senare, då jag försvann i fönstret för att gå in, bli jätteleden och gråta. När han sedan såg oss i kapprummet sprang han mot mig med öppna armar, trodde jag.. han sprang rakt förbi mig och slängde sig runt halsen på Noelle. Han älskar sin syster!




Pissväder och pisshumör

Underbart med all positiv energi jag sprider för närvarande. Dagen började med stress, skrik, gnäll och genomblöta strumpor på väg till skolan. Sen åkte jag ändå hem tidigare för det var föreläsning i studieteknik och jag inbillar mig att jag är ganska teknisk redan. Nä men förkylningen tog ut sin rätt och eftersom det inte var någon viktiga föreläsning så begav jag mig hemåt istället. Passat på att hämta böckerna från Adlibris som kommit och lite annat. Ska strax gå och hämta mina små på dagis. På fredag, efter påtryckning, kommer dom och tittar på spisen och skickar ett utlåtande till Folksam. Mitt humör är verkligen inte på topp, ska försöka göra denna dagen lite bättre nu och gå och krama mina barn.

Dyr kurslitteratur




Otroligt vacker sminkning på Noelles sminkdocka. Speciellt det lila i pannan. Älskade lilla trollet är så duktig!




Söndag

.och tillbaks i Malmö igen. Förkyld som bara den nu. I morgon är det skola igen mellan 10 och 16 så barnen ska till dagis vid åtta. Riktigt off är jag och har inget inspirerande att skriva så det blir en kopp kaffe och sen god natt.

Förkylt

I Halmstad och tar det lugnt. Börjar bli förkyld, har känt mig hängig hela dagen. Varit på besök hos Erika, Miki och Lea nu på eftermiddagen. Fikade i deras trädgård.



Fina Katarina

Sista bilden på magen =)




Packad och klar

Städat undan snabbt, packat barnens och min väska inför helgen i Halmstad. Kristian är uppe i Skara och hämtar vår nya bil så han kommer till Halmstad på vägen ner. Ska bli skönt att komma bort lite efter dom här dagarnas kaos. På måndag ska en reparatör komma hit och mer eller mindre bara konstatera att spisen inte kan lagas och skicka papper till försäkringsbolaget. Hoppas att det går fort för vi kan inte ha den såhär med vassa glasskärvor på framsidan. Det finns tydligen något man kan köpa för att fästa spisar i väggen så att dom inte välter har jag fått reda på nu. Hade inte en tanke på att spisen kunde välta och ingen aning om att det fanns något att fästa dom med. Synd att vi behövde få reda på det på detta sättet. Nu ska kära höggravida Katti komma på ett snabbt besök innan barnmorskan. Det bli med största sannorlikhet sista gången jag ser henne med mage =) Får se om jag kan blogga i helgen annars blir det söndag! Trevlig helg alla!




Nu får det räcka på ett tag

Inga fler missöden nu tack, jag börjar bli ganska sönderstressad och trött. Idag vid ett obevakat ögonblick klättrade Noelle på ugnen och hela spisen välte över henne. Hon är inte skadad TACK OCH LOV!! Lite ont i ena foten bara. Spisen däremot är ganska skadad. Två månader gammal spis, med andra ord helt ny och nu ser det ut som att nån lagt en bomb i den och sprängt den. Hela glaset på ugnen gick i tusen bitar. Jag är såååå glad att Noelle inte skar sig, det hade kunnat sluta illa. Har ont i huvudet nu, tänkte plugga men jag väntar till i morgon för energinivån är på noll nu. Hoppas att barnen mår lite bättre i morgon så att dom kan gå till dagis och leka av sig lite, jag ska plugga och packa lite för vi drar till Halmstad i helgen. Skönt att komma hem till mamma lite...




RSS 2.0