Då var det söndag igen

Jaha då var det dags att gå till jobb imorgon igen, skulle ljuga om jag sa att det inte känns lite jobbigt. Vet inte vad det är men jag tror att hela miljön där får en att känna det som att man själv är inspärrad på något sätt. Det är projekt både att komma in och att lämna anstalten, säkerhetskontroll och grejer. Man går liksom inte ut i onödan. Hoppas att veckan går fort för nästa vecka har vi studiebesöksvecka och ska åka runt på olika enheter istället. Jobbar till åtta imorgon kväll, saknar min älskade bebis redan.
Idag har vi haft julpyssel och gjort ett pepparkakshus!

                        


Jobbigt

Mmmmmm det är precis vad det är att jobba på ett fängelse.. Visste faktiskt inte att jag skulle känna såhär. Har aldrig satt min fot på en anstalt förrän igår då vår praktik startade och det är ingen positiv miljö vill jag lova. Visst, jag har bara varit där i två dagar men jag har mått jättedåligt när jag har gått därifrån båda dagarna. Idag blev jag alldeles gråtfärdig när två underbart söta små pojkar (kanske ett och tre år ungefär) kom med sin mamma för att besöka sin pappa som sitter på anstalten. Dom ska gå igenom säkerhetskontroll även dom och det känns inte som en miljö där man vill se små barn. Tydligen är det också väldigt vanligt att barn utnyttjas för att smuggla in både det ena och det andra, fruktansvärt! Ja jag vänjer mig kanske såsmåningom men just nu känns det jättetungt. Det känns som att man går in i en helt annan värld varje dag när man går till jobbet och jag är SÅ tacksam när jag får gå därifrån.


En dag på stan

Det var ingen höjdare idag. Skulle till stan och handla present eftersom vi ska på dop imorgon, SÅ mycket folk i stan och Noelle var supergnällig. Försökte ta en fika med en kompis men hon gnällde hela fikan igenom så vi fick stressdricka våra latte och bege oss hemmåt. Superkallt ute också, fick pälsa på lillan ordentligt och i varje affär fick vi plocka av lite kläder för hon blev jättevarm så fort vi gick inomhus. Men men, hittade en jättefin dunjacka till pojken som ska döpas i alla fall. Kanske inte den ultimata doppresenten men var lite begränsad vad gäller den ekonomiska biten. Kläder är ju alltid bra att ha och den är riktigt riktigt fin. Hade velat köpa en sån till dottern också faktiskt.

Tänderna syns nu!                   
                                                   

Pepparkakan

 Min dotter som världens sötaste pepparkaka


Snöstorm då ja..

..och vi har fortfarande sommardäck på bilen. Jättekul. Kan ju glömma att få någon tid för att byta däck nu, de hade inte tid förrän om en vecka, rusning till bilverkstäderna såklart. Ikväll har älsklingen ätit pasta med ostsås och morot, jag gjorde själv. Försöker laga så mycket som möjligt själv men ibland är det svårt att komma på något bra. Ger henne två lagade mål om dagen nu, läste någonstans att det är dags för det vid åtta månader. Hon äter dock sjukt mycket välling på kvällen och natten just nu, vet inte hur jag ska vänja henne av med nattmålen för hon blir riktigt sur om hon inte får mat när hon vill. Ikväll ska jag i alla fall äta sushi, såååå sugen!

Kul med ett plastlock


Dubbel glädje

Inte bara en, utan TVÅ tänder har tittat fram i min dockas mun. Vassa som rakblad är dom också, inte lika kul att hon envisas med att tugga på mina fingrar längre. Så kul när dom kommit fram helt! Bebisar är så sjukt söta när dom bara har två tänder i underkäken.. Vi får fixa en mjuk tandborste nu så att vi håller tandtrollen borta!

Jaa!

Idag har min älskling fått sin första tand!!

Lite nya bilder från sista tiden

Handlar med pappa på Willys:



Kladdfian tittar på snedden..ett roligt inslag i vardagen om man är 7månader:




Sover gott hos mamma:


Söndag

Tillbaka efter en helg hos föräldrarna. Sååå trött alltså..tröttheten efter arbetsveckan infann sig inte förrän igår och det känns som att jag kunnat sova en hel vecka. Dottern var jättetrött efter en händelserik dag och somnade redan vid sju ikväll vilket var ganska skönt eftersom jag själv är så avslagen. Sambon är hos en kompis och jag slappar. Ledig imorgon, eller snarare ledig för hemmastudier och ska skicka in en uppgift innan klockan två. Det känns som att vara tillbaka på högskolan igen...och jag som svor att jag aldrig skulle plugga igen. Men ok nu är det ju betalda studier så det får väl gå haha..Ska i alla fall bli skönt när lönen kommer i slutet på månaden och man blir lite rikare än vad man varit sista månaderna.

På hemmaplan igen

Tack alla för era stöttande kommentarer! Har precis överlevt första dagen på jobb och är nu hemma igen. Dottern sover och jag längtar tills hon vaknar så att jag kan krama henne hela kvällen. Det hade gått jättebra med sambon hemma idag. Skönt!
För er som undrar så har jag börjat jobba inom kriminalvården och går för tillfället deras interna betalda utbildning i fem månader framåt och det verkar bra. Det var kul idag men GUUUUUUD vad jag saknade min ängel! Gick och handlade lite kläder till henne på middagsrasten haha..

Då var det dags

Imorgon gäller det.. Har precis nattat dottern och det var precis som att hon kände det på sig, ville inte alls somna och jag fick inte lämna rummet. Klart att hon känner att jag är spännd och nervös, herregud, jag kommer inte kunna sova ikväll. Har inte jobbat på typ tio månader och nu ska man tillbaks till arbetslivet och till ett helt nytt jobb dessutom. Jag vet inte hur jag kommer att klara morgondagen utan min lilla flicka, har lust att gråta redan nu. Som att inte det skulle vara nog så har jag PMS och är allmänt överkänslig för tillfället. USCH! Jag har så ont i magen!!!!

Nervös!

Hjälp jag börjar jobba i övermorgon!! Såå nervös.. Känns jättekonstigt, jag undrar var tiden har tagit vägen. Aldrig förr har sju månader gått så fort!

RSS 2.0