Utmaning

Reglerna är följande:

- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag älskar att bada badkar.
2. Är sjukt rädd för spindlar och malar.
3. Jag vill ha ett barn till, gärna en pojke, om två-tre år ungefär.
4. Är  dock VÄLDIGT rädd för att gå igenom en förlossning till..
5.Älskar musik, har alltid velat jobba som DJ men aldrig förverkligat det.
6. Dricker för mycket kaffe.
7. Kommer att sakna ihjäl min dotter nu när jag börjar jobba på måndag!!


Jag har inte sju bloggkompisar att utmana!! De har redan blivit utmanade..


Så sjukt rolig

Kolla in dessa länkarna:

 http://www.youtube.com/watch?v=oQm_8vX3sYU&feature=related  

http://www.youtube.com/watch?v=f9KK3FlVC2w


Finn många andra roliga klipp med Jeff Dunham och Peanut på Youtube. För övrigt är det han som har "Achmed the dead terrorist" också, men Peanut är en klar favorit.

Världens snällaste mamma

För snäll.... jag mår SÅ dåligt nu. Vi har räkningar på runt 25 000 denna månaden.. Sluträkningar på elen från förra lägenheten, medlemsavgift föreningen, dubbla amorteringar på lånen med sjuk ränta, startavgift på bredbandet...behöver jag fortsätta? Våra pengar räcker inte ens till räkningarna. Sparpengarna har gått på renoveringen och det är helt sinnesjukt. Min mamma som alltid räddar mig när något sånt här inträffar fanns där denna gången också. Jag har SÅ sjukt dåligt samvete nu, vill inte ta hennes pengar. Hon är liksom inte världens rikaste hon heller, medelinkomsttagare som de flesta andra. Vet inte hur jag ska kunna återgälda henne heller. Hon kräver inte ens tillbaka pengarna, men jag VILL ge henne...NU!  Fyyyyyyyy vad jag har ont i magen....


På bion igår


Hemma igen

Det var jättetrevligt på barnvagnsbion, har aldrig sett så många bebisar på ett och samma ställe förut. Det blev många blöjbyten i pausen. Filmen var bra, vi såg "Vicki Cristina Barcelona". Det var såklart en del bebisskrik i salongen under hela filmen men det störde faktiskt inte så mycket som man kan tro. Man är väl så van vid skrik som nybliven mamma att man helt enkelt stänger av det.
Förutom det så har jag sjukt ont i ryggen, antar att det har med dotterns ökande i vikt att göra. Det gör ont bara jag rör mig nu så jag får väl låta sambon ta henne lite mer tills det har blivit bättre.

Torsdag

Nu bär det av på barnvagns-bio!

Skitväder

Usch vilket tråkigt väder vi har här i Skåne idag, har lite ärende att fixa så det är bara att bita ihop och bege sig ut i regnet tyvärr. Idag ska ordförande i vår bostadrättsförening komma och informera lite om HSB och även granska vår renovering, hoppas att de är trevliga. I vår förra förening var det ett riktigt pucko till ordförande som helt saknade någon form av social kompetens och hans vapendragare i form av vaktmästaren som lekte mini-hitlers och var allmänt otrevliga mot allt och alla. Så vi hoppas på lite trevligare styrelse denna gången!

Influensatider

Jag och sambon ska nog gå och vaccinera oss mot årets influensa eftersom den ju förespås bli väldigt kraftig i år. Frågade om det gick att vaccinera lillan men de sa att hon är för liten. Det är ju mest för att skydda henne som vi vill göra det, och sen undrar jag hur det skulle gå om vi alla tre insjuknade samtidigt... Men vi skyddar ju henne i alla fall lite om vi två vaccinerar oss så det bär nog av till doktorn i nästa vecka.


Det där med inredning

Då har man varit ännu en sväng på IKEA idag. Jag och dottern promenerade dit för att handla smått och gott till nya lägenheten. Har försökt få tag på en saccosäck eller något annat mysigt att sitta på i barnrummet men utan lycka. Hittar ingen saccosäck och vet inte om jag ska köpa någon heller eftersom jag hört att de kan vara farliga för små barn. Å andra sidan så har vi ju inte planerat att lämna henne utan uppsikt i rummet så jag vet inte. Vill inte köpa någon stor fåtölj men vill ha en myshörna där vi kan sitta och läsa sagor i hennes rum. Någon som har något förslag??

En glad fis hos mormor:


Helgen slut

Då var man tillbaks i Malmö efter en helg hos föräldrarna. Det är verkligen uppskattat numera att bli ompysslad och slippa tänka på att laga mat osv. Försökte oss på att gå ut och ta en öl i fredags men lillan som blivit så fruktandsvärt mammig skrek och skrek så det fick vänta tills hon somnat ordentligt. Sen skyndade vi oss ner på stan och drack varsin öl och skyndade hem igen. Min mamma intygade att hon klarade av en skrikig bebis, och givetvis tror jag henne då jag var ganska jobbig som liten, men jag kan inte slappna av om jag vet att min dotter är ledsen. Jag fasar för jobbstarten om två veckor.........................

Hjälp igen!

Hur fixar man så att folk kan prenumerera på bloggen?? Herregud jag har massor att lära ju..

Länkar

Här hittade jag väggdekorationerna:     http://www.photowall.se/                                                               http://www.vimsadekor.se/visa_produkt.asp?id=691&t=Stj%E4rnfall+bl%E5+nyanser

Hjälp!

Va snygga allas bloggar är! Efterlyser någon vänlig själ som vill hjälpa mig att fixa till min lite...

Kladdfia


Denna är också riktigt fin..

..fast tyvärr ganska dyr..


Väggdekoration

Funderar på att beställa denna väggdekoration till min dotters rum. Hennes tapeter är vita och hon har mycket grönt i rummet (matta, hyllor) och även lite rött. Vad tror ni?


Hon växer

Glömde skriva att guldklimpen nu väger hela 8335gram och är 66cm lång!


Massage

Har precis varit på babymassage, men tyvärr ville inte dottern samarbeta alls. Hon skulle absolut åla sig bort till bebisen bredvid för att dra i henne och blev jättearg när jag försökte få henne att ligga kvar på handduken. Sjuksköterskan som håller i det har varit väldigt noga med att poängtera att det alltid ska vara på bebisarnas villkor så det var bara för mig att titta på när de andra masserade sina bebisar som allihopa såklart låg som små änglar på sina platser.  Men då är ju älsklingen något äldre än de andra små som medverkar också så det har ju sin förklaring.


Spruta..

Idag fick dottern vaccination mot tuberkulos, ingen rolig spruta kan jag säga. Hon skrek hysteriskt och jag var inte alls beredd eftersom de andra vaccinationerna inte gjort så ont. Det var även 6-månaders läkarundersökning, tyvärr förstod jag inte hälften av vad läkaren pratade om då han var av asiatiskt urspung och pratade mycket dålig svenska. Har absolut inget emot utländska läkare men det är ju en fördel om man kan få svar på sina frågor eller i alla fall förstå dem.
Skulle inte bli några biverkningar denna gången men hon skulle bli svullen där hon fått sprutan om ungefär sex veckor så vi får väl se hur det utvecklar sig.

Lite nya kläder

Gud va veckorna går fort! Jag hinner inte med just nu alltså. Det fina vädret har försvunnit här nere i Skåne och det är mest mulet och regn för tillfället. Dottern sover och jag tänkte ge mig ut på en liten promenad när hon vaknar.
Var förresten på Zara i veckan och shoppade lite babykläder, hittade världens sötaste jacka. Köpte även mössa och halsduk till henne. Inte det billigaste stället att köpa babykläder men man kan hitta jättefina saker. Lägger in en bild på älsklingen i hennes nya outfit.


Banan är gott


Lägenheten

Renoveringen...



..och färdigt kök..




Ikväll badade min docka och vi provade att sätta henne i bumbostolen i badkaret. Förutom att den konstant ville flyta upp så var det faktiskt en riktigt bra idé, hon tyckte att det var jätteroligt och vi lekte med de nyinköpta badankorna.

Full rulle

Ja..som rubriken lyder..det har verkligen varit fullt upp senaste tiden. I helgen trängdes vi med ungefär en miljon andra på IKEA och inhandlade saker till vårt nya hem, det tar sin lilla tid att komma i ordning. Dottern sover dessutom väldigt dåligt på nätterna just nu så det blir inte så mycket sömn heller. har inte hunnit ta några bilder på vår lägenhet heller, men jag lovar det kommer inom kort.  USCH VA JAG ÄR TRÖTT!!

Då var man på plats

Jaha då sitter man här i nya lägenheten då, trivs superbra men det känns konstigt samtidigt. Fäste mig av någon anledning mycket vid den gamla lägenheten, antar att det beror på att vi la ner så mycket energi på att renovera och att dottern kom till där har väl också lite inverkan. Nu är vi här i alla fall och har tillslut börjat komma i ordning litegrann. Ska lägga in lite bilder på lägenheten inom kort. Älsklingen har äntligen fått ett eget rum och i helgen är det IKEA som gäller då det ska inhandlas gardiner, matta och annat kul till barnrummet. Ska förresten tillägga att jag hållt mitt ord och har badat varje dag sen vi flyttade in.
 

RSS 2.0