Lite julbilder

Julklappar och vår gran


Noelle får en julkram av Gustav


Julafton

Snart jul

Ja då var det snart julafton. Jobb imorgon igen och sen äntligen ledig ett tag..SKÖNT! Ska mysa med min dotter i två veckor. Supertrött nu alltså, det har varit väldigt intensiva veckor på jobbet och mycket att lära sig. Efter nyår ska jag tillbaka till studierna. Har förretsen glömt berätta att min prinsessa har fått dagisplats! Hon har den från sin ettårsdag den 8:e april. Vet inte hur det blir för jag vill vara ledig lite till med henne när utbildningen är klar men jag måste kanske jobba någon månad innan jag kan ta mammaledigt. Sen förlorar vi dessutom dagisplatsen om jag är ledig med henne i mer än två månader. Jaja det löser sig nog. Nu är jag sjukt trött och ska hoppa i säng. God natt!

Lite sömn tack!

Min bebis sover så dåligt just nu!! Inatt var hon vaken säkert två timmar och hon vill småäta hela tiden. Vaknar jätteofta och vi får springa in och ut ur hennes rum eftersom hon numer alltid sover i sin säng efter incidenten för någon vecka sen då hon damp i golvet. Sambon tar henne såklart eftersom jag jobbar men jag vaknar ändå när hon är jätteledsen och går upp och kramar henne. Sen åker man till jobbet pigg och glad...NOT!


Skakigt uppvaknande

Imorse vaknade vi helt osannorlikt av att hela rummet skakade. Sambon satte sig rakt upp i sängen och frågade vad jag sysslade med, och när jag svarade att det inte var jag så satt vi bara tysta och tittade på varandra. Helt sjukt. Det skakade så mycket att garderobsdörrarna stod och slog. Och allt detta drama direkt efter att min väckarklocka ringt kvart över sex...haha.. Ja jordskalv är väl inte det första man tänker på här i lilla trygga Sverige, men nu har man varit med om det också. Jag är tacksam över att slippa de riktigt stora jordbävningarna i alla fall.

Förresten..

..idag vägde hon hela 9590gram och är 70,5cm lång. Min lilla tjockis!

En glad bebis på lucia


Ny bil!

Äntligen har vi köpt ny bil! Fick den jag ville ha dessutom, en Volvo v40 årsmodell 2004. Glad!

Julpynt

Ja minsann, idag har jag och dottern varit och handlat ännu mer julprylar. Fixade bla till två "julapelsiner" med nejlikor i som nu hänger i köksfönstret och luktar gott. Nu är det bara julgranen som fattas. Det får tyvärr bli en plastgran i år  eftersom dottern kryper runt och river i allt, kanske inte så bra med barr i halsen heller med tanke på att hon har en tendens att vilja smaka på allt hon hittar. Plastgranar är väl inte den snyggaste varianten av gran men vad ska man göra. FIck ett tips om att Biltema (hahaha) skulle ha en billig, relativt fin plastgran så det blir att kolla upp det i veckan.

Hahaha..

1. Ditt namn:
Sandra

2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
Sanizzle

3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
Red dog

4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
Veronique Sköld (HAHAHAHAHAHAHA......)

5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mamms förstanamn):
Ruisagun

6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
Green water

7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn):
Irene

8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina husdjur):
Black Aisha

HERREGUD

Min dotter ramlade ur vår säng idag.... Vår HÖGA säng.. Hon sov jättedåligt inatt och efter mycket springande fram och tillbaka till hennes säng sa jag till sambon att låta henne sova med oss. När jag gick till jobb la jag kuddar och täcke så att hon inte skulle kunna rulla ut (hon låg i mitten på sängen) men det hjälpte tydligen inte utan dottern damp i golvet med en duns efter att jag gått hemifrån och sambon var i chocktillstånd hela förmiddagen. Jag fick reda på incidenten när jag ringde hem på lunchen och blev smått hysterisk även jag. Hon har inga blåmärken, inga bulor och har inte kräkt eller verkat annorlunda på något sätt under dagen som tur är. Mötte mig med ett stort leende när jag kom hem från jobb.
Nu sover hon och jag lovar mig själv att hon ALDRIG ska sova i vår säng igen, detta är något jag inte vill uppleva igen. Min älskade lilla docka....så orolig jag har varit idag.

RSS 2.0