En hälsning

En liten hälsning till alla min familjeliv-kompisar som jag har följts åt med under graviditet, förlossningsrädsla, diverse besvär och glädjeämnen. Jag är glad att jag har er att ventilera med!!
Kramar

Jobbigt!

Shit alltså! Jag trodde att jag visste vad det innebär att ha småbarn, men det visste jag tydligen inte. Jag är lycklig om jag får äta frukost innan klockan tolv. Det har varit intensiva veckor med pojkvännen bortrest. Nu är han i alla fall hemma denna veckan och jag kan åtminstone duscha i lugn och ro en gång om dagen.
Idag har vi varit på akupunktur med dottern och hoppas innerligt att det ska hjälpa mot hennes kolik. Gör det inte det så ger jag upp, då är det bara att bita ihop och hoppas att dessa veckor av skrik går snabbt. Jag har i alla fall fått det där efterlängtade leendet från min dotter nu och det värmer kan jag säga. Hon har till och med börjat le ofta nu och ett leende tar verkligen bort frustrationen timmarna av skrik framkallat. Växer snabbt gör hon också, vi rensar bort kläder som hon vuxit ur dagligen känns det som. Nu passar alla de där underbart söta sommarklänningarna som hon fått i present och hon ser ut som en liten pralin dagligen när mamma är ute och promenerar med vagnen.

RSS 2.0